Template:Wikipedia-screenshot/mk

From Commons Archive
Jump to navigation Jump to search
CCBYSA yellow.png
GFDL yellow.png
Copyrighted by Wikimedia
Ова е екранска снимка на страница на проект на Фондацијата Викимедија. Текстовите од проектите на Вимедија (освен Викивестите) се под лиценцата Creative Commons Наведи извор-Сподели под исти услови 3.0, а можат да бидат и дополнително лиценцирани со ГНУ-овата лиценца за слободна документација (Верзија 1.2, 1.3 или било која понова верзија објавена од Фондацијата за слободна програмска опрема; без неменливи делови, без текст од предна и задна корица), и подлежат на условите на употреба. Самата програма МедијаВики е под ГНУ-овата општа јавна лиценца.

Сите медијални содржини на сликава може да подлежат на други услови. Логата (ако фигурираат на екранската снимка) на Фондацијата Викимедија се заштитени со авторски права. Дозволено е нивно користење во медиумите за известувања во врска со Викимедија и нејзините проекти, но за секоја друга намена прво треба да се побара дозвола. (Повеќе информации).


Deutsch | Ελληνικά | English | Esperanto | español | français | italiano | 한국어 | македонски | മലയാളം | Nederlands | polski | português | русский | ไทย | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Wikipedia-screenshot}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Wikipedia-screenshot}} instead!