Template:WTFPL-1/mk

From Commons Archive
Jump to navigation Jump to search
WTFPL Ви се дозволува да правите што кур сакате со овој документ, под условите на Јавната лиценца WTF (Do What The Fuck You Want To), Верзија 1.

English | فارسی | français | italiano | ქართული | македонски | polski | português | +/−

Погледајте {{WTFPL}} за верзијата 2.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{WTFPL-1}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{WTFPL-1}} instead!