Template:Unfree Flickr file/nl

From Commons Archive
Jump to navigation Jump to search
Dialog-warning.svg Dit bestand voldoet mogelijk aan de criteria voor directe verwijdering.
CopyrightedNo derivativeNoncommercial Deze afbeelding, die oorspronkelijk op Flickr was geplaatst, werd beoordeeld door een moderator of beoordelaar onder de licentie NonCommercial (Niet commercieel), No derivative works (Geen afgeleide werken), of All Rights Reserved (Alle rechten voorbehouden), wat niet verenigbaar is met Commons. Tenzij de Flickr-gebruiker de licentie verandert in een licentie die op Wikimedia Commons wordt geaccepteerd, kan het bestand direct worden verwijderd. Zie Commons:Flickr files/Appeal for license change voor informatie over het verkrijgen van toestemming van Flickr-gebruikers. Zie ook Commons:Flickr files.
Vervang deze tag door {{flickrreview}} als de licentie op Flickr is gewijzigd.

In beroep: Indien u het niet eens bent met directe verwijdering, vervang dit sjabloon dan in een regulier verwijderverzoek gebruik makend van {{delete}} en voeg de pagina dan toe aan Commons:Deletion requests/Current requests zodat deze besproken kan worden.

Bij de toepassing van deze tag:
Gebruik

{{subst:unfreeflickrnote|File:Unfree Flickr file/nl}} ~~~~

om de uploader op de hoogte te stellen.


{{subst:#invoke:Languages|lle|Template:Unfree Flickr file}}+/−

Opmerking: Gebruik dit sjabloon aub niet direct op pagina's! Dit sjabloon is slechts gebruikt binnen in het sjabloon als vertaling, gebruik daarom het sjabloon {{Unfree Flickr file}} direct zodat dynamische vertaling mogelijk blijft

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Unfree Flickr file}} instead!