Template:PD-1923/mk

From Commons Archive
Jump to navigation Jump to search
Public domain Ова дело е во јавна сопственост во САД бидејќи е издадено пред 1 јануари 1927 г.

Делата во јавна сопственост мораат да бидат со истечени авторски права како во САД, така и во изворната земја на делото за да можат да бидат на Ризницата. Ако делото не е од САД, тогаш податотеката мора да има дополнителна ознака за авторски права која го назначува нејзиниот статус во изворната земја.


български | čeština | dansk | Deutsch | Ελληνικά | English | español | فارسی | français | magyar | italiano | 日本語 | 한국어 | lietuvių | македонски | മലയാളം | português | português do Brasil | русский | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-1923}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-1923}} instead!