Template:Open Font/mk

From Commons Archive
Jump to navigation Jump to search
OFL logo rect color.png Авторски права © 2022 Авторот

Овој програм за фонт е под SIL-овата лиценца за отворени фонтови. Текстот на лиценцата ќе го најдете тука, а ЧПП се тука.


English | فارسی | français | македонски | Nederlands | русский | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Open Font}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Open Font}} instead!